exploreaza

Politica de confidentialitate

Firma noastra SC General Finance Management SRL solicita informatii personale din partea utilizatorilor care doresc sa ne contacteze sau care au decis sa faca un abonament. Daca doriti sa ne contactati, este necesar sa completati in formularul de contact sau in formularul de pe prima pagina a site-ului nostru numele (in cazul formularului de contact si prenumele) dumneavoastra, numarul de telefon si o adresa de email. De asemenea, preluam numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon al utilizatorilor pe pagina de creare de cont demo si pe pagina de solicitare de abonament. Aceste date le colectam pentru a putea sa va raspundem la mesaj. Daca nu ne oferiti informatiile solicitate, nu va vom putea contacta.

Daca v-ati hotarat sa va faceti un abonament ne puteti contacta telefonic, folosind formularul de contact sau formularul de comanda. Pentru a putea emite factura proforma va vom solicita datele firmei dumneavoastra si anume: numele firmei, adresa sediului firmei care trebuie sa specifice si orasul in care se afla firma, judetul, codul unic de identificare si numarul de ordine din registrul comertului. Daca nu ne oferiti aceste informatii nu putem emite factura proforma si factura fiscala. Aceste date nu vor fi folosite, vandute, transferate sau facute publice fara consimtamantul dumneavoastra. Daca datele firmei se schimba intre timp sau daca constatati ca datele de pe factura proforma sau factura fiscala sunt gresite va rugam sa ne informati cu privire la acest lucru telefonic sau folosind formularul de contact de pe site-ul nostru.

Datele pe care le preluam de la dumneavoastra prin formularele de pe site-ul nostru vor fi stocate in baza noastra de date si sunt protejate prin faptul ca accesul la ele se face prin introducerea unui nume de utilizator si a unei parole. Datele firmei dumneavoastra pe care vi le solicitam cand va faceti abonament ni le veti trimite pe adresa noastra de email. Aceste date sunt protejate deoarece accesul la email se face prin introducerea unei adrese de email si a unei parole. De asemenea, datele firmei dumneavoastra le vom stoca in baza noastra de date pentru a putea emite factura proforma si factura fiscala. Accesul la aceste date se face prin introducerea unui nume si a unei parole, asigurandu-se astfel protectia datelor. Dupa ce se termina abonamentul, daca nu veti dori sa continuati cu un nou abonament, datele firmei dumneavoastra vor fi sterse din baza noastra de date. Daca doriti sa inchideti abonamentul mai devreme de data la care acesta trebuia sa se inchida puteti sa ne solicitati acest lucru trimitandu-ne un mesaj prin formularul de contact sau sunandu-ne la numerele de telefon afisate pe pagina de contact. Suma deja platita pentru abonament nu va fi insa returnata. Ca urmare a acestei solicitari vom sterge contul dumneavoastra de website, site-ul nu va mai putea fi accesibil online si vom sterge datele firmei dumneavoastra din baza noastra de date.

De implementarea acestei politici de confidentialitate se ocupa Larisa Ciobanel. Poate fi contactata la email larisa.filipov@webcsoft.ro sau la telefon 0768198996. Adresa firmei noastre este Strada Capitan Petre Romulus, numarul 28, Constanta, judetul Constanta.